Tel: +86-571-63258485
Productcategorie
Neem contact op met ons

Fuyang Hangzhou machines Wanlong Co., Ltd

Toevoegen: No.100 Jincheng Road, Fuyang City, Hangzhou, provincie Zhejiang, China

Tel: +86-571-63258485

Mobiel: +86-18868748887

Contactpersoon: De heer Xu

QQ:632671643

E-mail: fywljx@hotmail.com

Hot Tags: Polystyrene Expander MachinePolystyrene Shape Molding MachinePolystyrene Block Molding MachinePolystyrene Cutting MachinePolystyrene Recycling Machine

Nieuws
Huis > Nieuws > Inhoud

Traject Offset Analyse van Polystyreen Recycling Machine

Traject offset analyse van Polystyreen Recycling Machine
Polystyreen Recycling Machine snij voordeel is voornamelijk gereflecteerd in de snij efficiëntie en de kosten, die verschilt van de vlam snijden, de algemene plasma verwerking snelheid kan 5-7 keer het vlam snijden, maar Polystyreen Recycling Machine probleem is gesneden Resultaat in het spoor offset fout, er is geen kwalitatief antwoord op dit probleem, doordat fabrikanten Polystyreen Recycling Machine apparatuur variëren, zal het materiaal een andere impact hebben. In het algemeen moet het snijsnelheid en de nauwkeurigheid van de Polystyrene Recycling Machine beter zijn dan vlamscherpen. Polystyreen Recycling Machine Absolute snijmachine, het is tijdbesparend en arbeidsbesparend, maar ook om de efficiëntie van het snijden te verbeteren.
Polystyreen Recycling Machine werkt volgens de dual-axis beweging om het snijden van elke vorm te snijden, bij het dagelijkse gebruik van het proces, waarbij rekening wordt gehouden met de Polystyreen Recycling Machine die wordt gebruikt door de verwerkingsomgeving, frequentie is gebruikt, waarbij het probleem van hoe omgaan met hoe te omgaan met. Polystyreen Recycling Machine is tegelijkertijd door de X-as en de Y-as om speciaalvormig snijden te behalen, wanneer de XI-as-reisschending de belangrijkste redenen zijn, zijn de volgende twee aspecten:
1. Het numerieke besturingssysteem zelf is een niet-menselijke factor die het onderhoud van het CNC-systeem moet begrijpen;
2. is een mechanisch probleem, dat wil zeggen dat we vaak dat hardwarefout zeggen.
Bij het oplossen van de hardware Hier vindt u ook een paar suggesties, bedrijven die in contact komen met fabrikanten die op het proces van technische verwerking wachten, willen zich proberen om met hun eigen handen te gaan.
Polystyreen Recycling Machine versnelling en reductie schacht problemen;
Er is een probleem met de reducer- en motorverbindingen van de Polystyrene Recycling Machine.
Als u XY-asafwijking tegenkomt, zo lang als de aantrekkingskracht van de factoren die worden onderzocht, geloof ik dat het probleem opgelost kan worden.
Natuurlijk is het snij effect van de Polystyreen Recycling Machine ook gerelateerd aan de vaardigheden van de operator. Het belangrijkste is dat de Polystyrene Recycling Machine computer gecontroleerd is. De Polystyrene Recycling Machine kan verschillende grafieken snijden. Het effect is hetzelfde als die van het "gereedschap". Van bovenstaande kan worden gezien, voor alle aspecten van het verzoek, om de goede resultaten te verklaren, dit is het gevolg van de coördinatie, laat ons meer snijden vormen.
De dimensionale nauwkeurigheid van het onderdeel is tussen laser snijden en gewone plasma boogscherpen. Zoals het snijden van de dikte van 4,8 mm delen van de dimensionale nauwkeurigheid van ± 0,38 mm, snijdikte van 9,5 mm bij ± 0,51 mm. Snijsnelheid is lager dan gewone plasma-boogscherpen, maar dicht bij laser snijden. Het werkgas van de booglamp gebruikt voornamelijk zuurstof (voor het knippen van koolstofstaal), en sommige gebruiken stikstof, argon en waterstof gemengd gas (roestvrij staal, aluminium, enz.). Werkstroom van 15A-130A, geschikt voor hoge precisie plasma snij dikte van 0,5-10mm staal.
Polystyreen Recycling Machine wordt gebruikt door de verticale en horizontale reismotoren om de vorming van de vlakke snijpositionering te bevorderen, maar in het werkelijke proces, om de kwaliteit van het snijden en effect te beschermen, moet u in de verticale richting omhoog en omlaag bewegen van de fakkel, de reden is dat het te snijden materiaal misvormd kan zijn; anderzijds, om de exploitant te vergemakkelijken, de fakkel leeg te maken en het snij uitgangspunt te lokaliseren.
Polystyreen Recycling Machine wordt gebruikt in de tijd van vandaag, sommige van de belangrijkste componenten van het schoonmaken zijn niet in de plaats, in combinatie met een slechte verwerkingsomgeving van de plant, gemakkelijk om slecht snijden te veroorzaken, slechte snijkwaliteit. Polystyreen Recycling Machine wordt nu gebruikt in de productie van een groot aantal machines en uitrusting, als polystyreen recycling machine werkomgeving is over het algemeen slecht, slechte omgeving, metaal stof is relatief groot, als het gebruik van het proces zonder aandacht voor behoud, dan zal de normale werking van de apparatuur een geweldige Impact, het moet op de machine zijn. Uitgebreid schoonmaken en onderhoud zullen de onderdelen zelfs serieus verbranden. Ons bedrijf op basis van jarenlange ervaring, de Polystyrene Recycling Machine samengevat, moet drie delen schoonmaken.