Tel: +86-571-63258485
Productcategorie
Neem contact op met ons

Fuyang Hangzhou machines Wanlong Co., Ltd

Toevoegen: No.100 Jincheng Road, Fuyang City, Hangzhou, provincie Zhejiang, China

Tel: +86-571-63258485

Mobiel: +86-18868748887

Contactpersoon: De heer Xu

QQ:632671643

E-mail: fywljx@hotmail.com

Hot Tags: Polystyrene Expander MachinePolystyrene Shape Molding MachinePolystyrene Block Molding MachinePolystyrene Cutting MachinePolystyrene Recycling Machine

Nieuws
Huis > Nieuws > Inhoud

Semi-automatische polystyreen vorm Molding Machine hoe om te zetten van het passender station

Semi-automatische polystyreen vorm Molding Machine hoe om te zetten van het passender station
Op dit moment, de binnenlandse productie van semi-automatische polystyreen vorm Molding Machine-drive voor de twee, stepper motor rijden en AC servo drive, veel klanten geloven dat het gebruik van servomotor semi-auto polystyreen vorm Molding Machine snijden kan verbeteren nauwkeurigheid, het moet geconfigureerde AC servo, Tianfu NC ingenieurs geloven dat dit standpunt verkeerd is, omdat de semi-automatische polystyreen vorm Molding Machine zelf wordt gebruikt voor het afbramen van een numerieke controleapparatuur, snijden de grootte van de nauwkeurigheid niet is uitgerust met welke drive, de grootte van de precisie is gerelateerd aan vele factoren. Vandaag en wij verklaren de stappenmotor en de aandrijfmotor wat zijn de verschillen.
Ten eerste is de controle nauwkeurigheid verschillend
De nauwkeurigheid van de AC servomotor wordt gegarandeerd door de roterende encoder op de achterkant van de motoras trekken. Panasonic all-digital AC servo motor, bijvoorbeeld met een standaardopnemer van de 2500-draad voor de motor, omdat het station binnen het gebruik van viervoudige frequentietechnologie, het equivalent van de puls van 360 ° / 10000 = 0.036 °. Voor motoren met 17-bits encoders, ontvangt de bestuurder 217 = 131072 pulse motoren voor zet ie, het equivalent van de puls is 360 ° / 131072 = 9.89 seconden. Is 1/655 van het equivalent van de pols van de stappenmotor met stap hoek van 1,8 °.
Ten tweede, de moment frequentie kenmerken zijn verschillende
Het koppel van de uitvoer van de stepper motor af is naarmate de snelheid toeneemt en vermindert drastisch bij hogere snelheden, dus de maximale operationele snelheid meestal tussen 300 en 600 RPM. AC servomotor voor constant koppel output, dat wil zeggen de nominale snelheid (meestal 2000 RPM of 3000 RPM), kan het uitvoeren van het nominaal koppel, boven de nominale snelheid voor het constant vermogen.
Ten derde, de overbelasting capaciteit verschilt
Stappenmotoren zijn doorgaans niet overloadable. Semi-automatische polystyreen vorm Molding Machine AC servomotor heeft een sterke overbelasting capaciteit. Panasonic AC servo-systeem, bijvoorbeeld, heeft het een overbelasting van de snelheid en koppel overbelasting van capaciteit. Het maximale koppel is drie keer het nominaal koppel en kan worden gebruikt voor het overwinnen van het traagheidsmoment van de traagheids belasting op het moment van activering. Intensivering van de motor omdat er geen dergelijke overbelasting-capaciteit, om op te lossen van dit moment van de traagheid in de selectie, moet vaak een grotere koppel van de motor en het gewone werk van semi-automatische polystyreen vorm Molding Machine zonder de noodzaak van een dergelijke grote selecteren koppel, er is een moment het fenomeen van afval.
Vierde, lagefrequentie-kenmerken van verschillende
Stappenmotor bij lage snelheid gevoelig voor lage frequentie trillingen fenomeen. De vibratie frequentie is gerelateerd aan de voorwaarde van de belasting en de prestaties van de aandrijving. Het is over het algemeen aangenomen dat de frequentie van de trilling de helft van de motor onbelast opstijgen frequentie is. Dit verschijnsel van laagfrequente trillingen, die wordt bepaald door het werkingsprincipe van de stappenmotor, is zeer ongunstig voor de normale werking van de machine. Wanneer de stappenmotor bij lage snelheid functioneert, demping van technologie in het algemeen dient te overwinnen van de lage frequentie trillingen fenomeen, zoals in de motor plus de demper of de schijf met behulp van sub-technologie.
AC servomotor lopen zeer soepel, zelfs bij lage snelheid wordt niet weergegeven wanneer het verschijnsel van de trillingen. AC servo-systeem met de functie van de onderdrukking van de resonantie, de mechanische stijfheid kan dekken, en het systeem heeft een frequentie resolutie functie (FFT), de punt van de mechanische resonantie, eenvoudig aan te passen van het systeem kan detecteren.
Ten vijfde: de prestaties van de reactie snelheid is anders
Stappen motor van de statische versnelling op de werkende snelheid (meestal honderden omwentelingen per minuut) noodzaak 200 tot 400 milliseconden. De prestaties van de versnelling van het systeem van de servo van AC is beter, Panasonic MSMA 400W-AC servomotor, semi-automatische polystyreen vorm Molding Machine bijvoorbeeld, van de statische versnelling aan de nominale snelheid 3000 RPM, alleen een paar milliseconden, kan worden gebruikt voor snel starten en stoppen controle gelegenheden.
Zes, uitvoeren van prestaties is anders
Stepper motorische controle voor de controle van de open-loop, start de frequentie te hoog is of de belasting is te groot vatbaar om te stelen of kraam fenomeen, stop de hoge snelheid is ook gevoelig voor overschrijding fenomeen, om haar controle nauwkeurigheid te garanderen, moet worden behandeld L, vertragen de probleem. AC servo drive systeem voor de controle van gesloten-lus, het station kan worden rechtstreeks op de motor encoder feedback signaal bemonstering, de interne configuratie van de locatie ring en snelheid lus, over het algemeen niet weergegeven stepping motor intensivering of overschrijding fenomeen, controle prestaties is meer betrouwbaar.
Kortom, de AC servo-systeem in vele aspecten van de prestaties zijn beter dan de stappenmotor. Maar voor semi-automatische polystyreen vorm Molding Machine voor deze Afbramen van de apparatuur, er is geen behoefte aan de servomotor. Natuurlijk sommige gebruikers om het nastreven van perfectie, met een servomotor.