Tel: +86-571-63258485
Productcategorie
Neem contact op met ons

Fuyang Hangzhou machines Wanlong Co., Ltd

Toevoegen: No.100 Jincheng Road, Fuyang City, Hangzhou, provincie Zhejiang, China

Tel: +86-571-63258485

Mobiel: +86-18868748887

Contactpersoon: De heer Xu

QQ:632671643

E-mail: fywljx@hotmail.com

Hot Tags: Polystyrene Expander MachinePolystyrene Shape Molding MachinePolystyrene Block Molding MachinePolystyrene Cutting MachinePolystyrene Recycling Machine

Nieuws
Huis > Nieuws > Inhoud

Polystyreen vorm Molding Machine configuratievereisten voor Plasma voeding

Polystyreen vorm Molding Machine configuratievereisten voor plasma voeding
Polystyreen vorm Molding Machine de keuze van plasma macht in het geval van plasma snijden is bijzonder belangrijk. Een geschikt plasma-voeding verbeteren niet alleen het effect van de definitieve snijden, maar vermindert ook om kosten te besparen. Hier vatte Texas Tianfu CNC samen een paar punten van plasma macht selectie ervaring om te verwijzen naar:
De snijdikte van het werkstuk heeft een directe relatie met de huidige plasma. Meestal over 12 mm stalen plaat, wordt machine plasma macht meestal gebruikt om 80A huidige snijden, overschakelen naar de handmatige handmatig snijden plasma macht wanneer de huidige snijden is over het algemeen rond 60A. Omdat de hand-held plasma voeding, zoals het gebruik van de huidige is te groot, de impact van samengeperst gas is te groot, wat resulteert in personeel snijden hand gemakkelijk jitter en het werkstuk is gevoelig voor gekartelde randen, zoveel klanten zal polystyreen vorm kiezen Molding Machine zodat deze overeenkomen met de machine met plasma macht te gebruiken.
Als het gaat om polystyreen vorm Molding Machine, veel klanten ten onrechte geloven dat, zolang de aankoop van polystyreen vorm Molding Machine, en vervolgens met de gebruikelijke gebruik van hand-held voeding kan worden bereikt door CNC plasma snijden, het niet is. Plasma stroom is onderverdeeld in contact begint en contactloze startende boog. De voeding van de handheld plasma is een soort contactpersoon boog, het is niet geschikt voor gebruik met de polystyreen vorm Molding Machine, omdat er een interferentie met de CNC-systeem. En hand-held plasma macht crank handle operatie is lastig, en ook niet geschikt voor CNC plasma snijden. Met de polystyreen vorm Molding Machine plasma moet macht dus contactloze boog rechte schacht, dat wil zeggen, te beginnen met plasma voeding.
Mechanische onderdelen in de mechanische verwerking van elke tekening hebben een glitch aan de technische vereisten, slijpen proces, het proces personeel vaak niet kunt bereiden de process files, meestal met behulp van rasp, doek rond, Schuurlinnen, riem en andere manieren om te verwijderen het Burr. Met de ontwikkeling van wetenschap en technologie en de ontwikkeling van de productie, slijpen van kunstmatige niet in staat aan te passen aan de moderne markt concurrerend product kwaliteit en productie eisen, polystyreen vorm Molding Machine afwerking geweest technologie geleidelijk aan vervangen de traditionele deburring proces, en meer en meer de meer mensen worden gewaardeerd, enkele van de geavanceerde onderneming mechanische onderdelen van de afwerking en de verlichting is op dit moment technisch personeel in de tekeningen van de technische eisen van de inhoud en de vorming van een standaard proces.
Polystyreen vorm Molding Machine verwerking, van het proces, alleen behoort tot het materiaal van de stappen van de eerste verwerking, voor de meeste van de mechanische verwerking, het snijden van de vlakheid, afwerking kan voldoen aan de tweede verwerking, natuurlijk, voor Sommige plaatwerk-verwerking en andere afwerking, de nauwkeurigheid van CNC-snijden er enkele hiaten zijn, met de afgelopen jaren polystyreen vorm Molding Machine technologie voor toepassingen, de snelle ontwikkeling van snijden materialen voor oppervlakte-afwerking is ook de volgende Texas Litt CNC aanzienlijk verbeterd, en zullen vooral in dit verband problemen met de meerderheid van de gebruikers.
De polystyreen vorm Molding Machine is wijd verbeid gebruikt in het verspanen van automobieldelen: inname en uitlaatpijpen, inname kleppen, hydrofoor chambers, injectoren, injectoren, cilinderkoppen, turbine behuizingen en messen, splines, versnellingen, remmen, enzovoort. Zoals: ruwe cilinderkop gieten in een speciale twee-station slijpen vloeistof productielijn, de productiecapaciteit per uur tot 30, ruwheid, Ra4μm of Ra5μm van Ra0.4μm, uitstoot met 7%, de motor vermogen steeg met 6%, kilometerstand verhoogd met 5% kan verminderen.
Recent ontwikkelde polystyreen vorm Molding Machine microporeuze schurende flow technologie, die uniek is in de verwerking van brandstof injectoren. Het uitvoert complex programma bewerkingen op basis van de relatie tussen extrusie druk, schurende temperatuur en viscositeit. Tijdens de verwerking, wordt de bewerking wanneer de ingestelde stroom van de verstuiver is bereikt, automatisch gestopt. Verwerkingstijd in ongeveer 10 seconden, zijn stroom spreiding beheersbaar op ± 1%. Met deze verwerking apparatuur is ook uitgerust met stroom tester en hogedruk reinigingsapparatuur. Deze apparaten kunnen worden gebaseerd op de behoeften van de gebruikers, om één of meerdere station. Ook kan het een compleet systeem met een robot verbinding, met inbegrip van verspanen, meten en reinigen.