Tel: +86-571-63258485
Productcategorie
Neem contact op met ons

Fuyang Hangzhou machines Wanlong Co., Ltd

Toevoegen: No.100 Jincheng Road, Fuyang City, Hangzhou, provincie Zhejiang, China

Tel: +86-571-63258485

Mobiel: +86-18868748887

Contactpersoon: De heer Xu

QQ:632671643

E-mail: fywljx@hotmail.com

Hot Tags: Polystyrene Expander MachinePolystyrene Shape Molding MachinePolystyrene Block Molding MachinePolystyrene Cutting MachinePolystyrene Recycling Machine

Nieuws
Huis > Nieuws > Inhoud

Polystyreen vormen

Amorf materiaal, vocht is klein, niet volledig droog, is niet gemakkelijk te ontbinden, maar grote uitzettingscoëfficiënt thermische, gemakkelijk te produceren van interne stress. Goede vloeibaarheid, beschikbaar schroef- of zuiger type spuitgieten. Geschikt voor hoge temperaturen, Gao Mowen, lage druk van de injectie, binnen de langere tijd helpt te verminderen stress en krimp en vervorming te voorkomen... Beschikbare vormen van hek, poort verbonden met de boog voor kunststofonderdelen, om niet te beschadigen van plastic onderdelen van de poort. Helling, strippen en uit uniform. Plastic onderdelen die gelijke wanddikte, bij voorkeur zonder toevoegingen, zoals invoegen, moet worden voorverwarmd.

1. waterabsorptie zeer klein, niet vóór het drogen. Schimmel temperatuur 30-60 graden, de temperatuur van 140-200 graden.

2. de broze spleet, thermische uitzetting coëfficiënt, is gemakkelijk te produceren van interne stress.

3. betere mobiliteit, aandacht moeten besteden aan de goedkeuring van de sterven krimp en Flash te voorkomen.

4. geschikt voor hoge temperaturen, Gao Mowen, lage injectie druk, binnen de verlengde termijn ter vermindering van stress om te voorkomen dat de krimp en vervorming, temperatuur is te hoog, kwetsbaar voor zilver, of release agent een veel lagere temperatuur dan de arme transparantie.

5. kan een verscheidenheid van vormen van poort, strippen helling moet zo groot, uitwerpen kracht gelijkmatig om te voorkomen dat kraken.

6. kunststofonderdelen gelijke wanddikte, bij voorkeur zonder toevoegingen, het oppervlak moet circulaire verbinding, niet gechipt, scherpe hoeken.