Tel: +86-571-63258485
Productcategorie
Neem contact op met ons

Fuyang Hangzhou machines Wanlong Co., Ltd

Toevoegen: No.100 Jincheng Road, Fuyang City, Hangzhou, provincie Zhejiang, China

Tel: +86-571-63258485

Mobiel: +86-18868748887

Contactpersoon: De heer Xu

QQ:632671643

E-mail: fywljx@hotmail.com

Hot Tags: Polystyrene Expander MachinePolystyrene Shape Molding MachinePolystyrene Block Molding MachinePolystyrene Cutting MachinePolystyrene Recycling Machine

Nieuws
Huis > Nieuws > Inhoud

Toepassing van polystyreen Expander Machine In energiebesparing proces

Toepassing van polystyreen Expander Machine in energiebesparing proces
Het gebruik van polystyreen Expander Machines in het proces van industriële gassen voor energiebesparing is de geschiedenis van vele jaren van expansie machine technologie kan bereiken hoge opbrengst, de lay-out van de fabriek is compact, en het gebruik van de lucht in de "vrije" druk dalen en operationele flexibiliteit. De bewezen nieuwe hoogrenderende polystyreen Expander Machines zijn ook economisch rendabel om te herstellen van de energie van verschillende bronnen van de afvalwarmte. Het gebruik van polystyreen Expander Machines in het proces van de energiebesparing is te houden met ethaan en propaan, bepalen de productie van vloeibaar aardgas, Flash goed koolwaterstof vloeibaar, herstel van aardgas druk daling release energie- en olieveld warmtekrachtkoppeling.

Het gas droog-behandeld in overeenstemming is met het product van de lage temperatuur van de stripteaseuse en wordt vervolgens verwerkt door een expander. Deel van de macht gebruikt voor het recomprimeren van het resterende mager gas. Verbeterde verschillende van dergelijke processen, met inbegrip van multistage regelingen zijn gebruikt, allemaal afhankelijk van de samenstelling van de grondstof, de eisen voor herstel van het product of de specificaties voor de verkoop van het gas. Als het verwerkingsbedrijf is geïnstalleerd in of in de buurt van het gasveld, moet het gas worden doorgesluisd naar de beste locatie voor definitieve verwerking of vloeibaar verwerking, maar de vorming van condensaat pijpleiding te voorkomen. Zodat het gebruik van dergelijke een eenvoudig proces om te voorzien in de vereiste water en koolwaterstof. Het aantal PK opgeblazen compressoren werd geleverd aan Algerije Sonatrak gebruik van dit proces in het Hasselimuel-gasveld. Gasreiniging ongeacht het punt van controle, om de verkoop van de opgegeven waarde van het gas of de verwerking van aardgas oplossing, naast de bovenstaande expansie machine verwerkingstechnologie, het andere proces beschikbaar zijn er Joule een Tom expansie, externe koeling en absorptie koeltechniek.
Het proces van het gebruik van een polystyreen Expander Machine en zijn direct gekoppeld compressor wordt gebruikt voor het opnieuw comprimeren van de staart gas na de dispenser tot een nettotoename van proces gas compressie, maar het totale vermogen dat nodig is voor de plant is minder dan die van externe koeling, waar het gebruik van polystyreen Expander Machine procestechnologie, waar de eerste van de uitbreiding-machine is te verkrijgen van koeling, gevolgd door macht. Echter, de huidige inspanningen te vinden van alternatieve energie en bouwen meer energiebesparende apparaten, waarin de middelste polystyreen Expander Machine haar nieuwe belangrijke rol speelt.
Polystyreen Expander Machine is de belangrijkste apparatuur voor lucht scheiding apparatuur en aardgas (LPG) vloeibaar scheiding apparatuur en lage temperatuur pulverizing apparatuur om te verkrijgen van de koelcapaciteit. Het is het hart om de stabiele werking van de hele uitrusting.