Tel: +86-571-63258485
Productcategorie
Neem contact op met ons

Fuyang Hangzhou machines Wanlong Co., Ltd

Toevoegen: No.100 Jincheng Road, Fuyang City, Hangzhou, provincie Zhejiang, China

Tel: +86-571-63258485

Mobiel: +86-18868748887

Contactpersoon: De heer Xu

QQ:632671643

E-mail: fywljx@hotmail.com

Hot Tags: Polystyrene Expander MachinePolystyrene Shape Molding MachinePolystyrene Block Molding MachinePolystyrene Cutting MachinePolystyrene Recycling Machine

Nieuws
Huis > Nieuws > Inhoud

Analyse van de toekomstige ontwikkeling van polystyreen snijmachine

Analyse van de toekomstige ontwikkeling van polystyreen snijmachine
1, zachte en harde combinatie
Conventionele Polystyreen Cutting Machine fabrikanten bieden vaak geen software producten bij het verkopen van Polystyreen Cutting Machine producten. Zelfs de polystyreen snijmachine, de CNC-systeemsoftware is ook geïnstalleerd door de systeemleverancier in het CNC-systeem, niet door de fabrikant van polystyreen snijmachine. Als polystyreen snijmachine wordt steeds complexer, breidt Polystyreen Cutting Machine zijn functie uit en verhoogt het aantal assen. Om de voordelen van de polystyreen snijmachine te maximaliseren, moet u ervoor zorgen dat gebruikers de hoogste procesveiligheid en hoge efficiëntie hebben. Om te worden verwerkt, moet het vertrouwen op software ondersteuning. In 2010 bedroeg de wereldwijd 28 productiebedrijven en de regionale productiecapaciteit van de Polystyrene Cutting Machine 66,3 miljard dollar. In vergelijking met 2009 nam 54,7 miljard Amerikaanse dollar met 21 toe. In het herstelproces van de bedindustrie ter wereld Polystyreen Cutting Machine, China speelt een leidende rol. China is de afgelopen jaren 's werelds grootste producent van polystyreen snijmachine. In de periode van 2002 tot 2005 was de invoer van polystyreen snijmachine bed in China polystyreen snijmachine bed verbruik gemiddeld 62. In 2006 tot 2010, China's binnenlandse polystyreen snijmachine bed bedrijven en een aantal buitenlandse bedrijven polystyreen snijden machine bed bedrijven om geleidelijk uit te breiden de marktaandeel, 2010 invoer van polystyreen snijden machine bed verbruik in de verhouding van 33.
2, aanpassing
De verschuiving van massaproductie tot massa-aanpassing is de algemene trend in de fabricage, en de Polystyrene Cutting Machine-industrie is geen uitzondering. Wanneer de technicus van de gebruiker het creëren van waarde voor de gebruiker niet leeg is, is het product van de gebruiker anders, de eisen van de apparatuur voor polystyreen snijmachine zijn ook anders. Het doel van de Polystyreen Cutting Machine is bijvoorbeeld dat een complex werkstuk wordt bewerkt op een polystyreen snijmachine met verschillende processen en verwerkingsmethoden. De configuratie van de samengestelde polystyreen snijmachine moet verschillend zijn. Het is te verwachten dat een aanzienlijk deel van de onderneming die zich uitsluitend richt op de productie en verkoop van traditionele algemene polystyreen snijmachine, wordt vervangen door een uitgebreide oplossing die gebruikers een modulaire, reconfigureerbare en flexibele oplossing biedt. Om te streven naar grotere verkoophoogtepunten, zullen buitenlandse bedrijven het concept diensteconomie zijn voor de verkoop van polystyreen snijmachine, de traditionele onderhoudsservices van polystyreen snijmachine onderhoud door verschillende schokken, die grote veranderingen hebben ondergaan. De traditionele Polystyrene Cutting Machine service is uitgebreid om gebruikers te helpen waarde te creëren, productiviteit te verhogen en de efficiëntie te maximaliseren. Het ontwerpen van oplossingen voor klanten is de basisstrategie voor gemeenschappelijke ontwikkeling.
3, ecologische polystyreen snijmachine
Groene productie is een voorwaarde voor duurzame ontwikkeling. Wat is een groene ecologische polystyreen snijmachine? De visie van de groene ecologie van polystyreen snijmachine moet de volgende eigenschappen hebben: Polystyreen Snijmachine De hoofddelen zijn gemaakt van gerecycled materiaal. Polystyreen Snijmachine Gewicht en volumevermindering met meer dan 50 door de kwaliteit van bewegende onderdelen te verminderen, de luchtstroom te verminderen en andere maatregelen om het energieverbruik met 30 tot 40 te verminderen. Het gebruik van diverse afvalstoffen om 50 tot 60 te verminderen , om ervoor te zorgen dat er geen vervuiling van de werkomgeving bestaat. Schroot na Polystyreen Snijmachine Materiaal 100 Recycling. Het nieuwe concept van de polystyreen snijmachine is om het gewicht van de polystyreen snijmachine te verminderen, materiaal te besparen en het energieverbruik van de polystyreen snijmachine te verminderen.
Polystyreen snijmachine moet de energiebesparende emissiereductie weerspiegelen, de algemene efficiëntie gebaseerde evaluatiecriteria. In de loop der jaren is precisie, snelheid, kracht en andere maatregelen van de polystyreen snijmachine capaciteit index polystyreen snijmachine producten, de belangrijkste doelstellingen. Momenteel, onder druk om de afbraak van het milieu te voorkomen, moet de industriële productie de negatieve effecten op het milieu in alle richtingen verminderen. De ontwikkelingsrichting van de polystyreen snijmachine moet ook worden gewijzigd van de verbeteringsindex voor de verbetering van de efficiëntieindex, met minder input om meer output te verkrijgen. Polystyreen Snijmachine De belangrijkste manier van groeneren is: het gebruik van nieuwe structuren en nieuwe materialen om de kwaliteit van bewegende onderdelen te verminderen, om energiebesparing te behalen; droog snijden en MQL om emissiereductie te bereiken, let op de weg van stofverwijdering, snel verwarmen, Snijden en MQL veroorzaakt door hete vervorming van de polystyreen snijmachine, waardoor de verwerkingsnauwkeurigheid wordt beïnvloed.
4, slimme polystyreen snijmachine
Op basis van internet en computertechnologie is de polystyreen snijmachine om het menselijke brein verder uit te breiden. Intelligent kan de stabiliteit en betrouwbaarheid van Polystyreen Cutting Machine verbeteren. Smart Polystyrene Cutting Machine kan hun status monitoren door middel van diverse sensoren, analyseer de status van de Polystyrene Cutting Machine, het proces en de omgevingsomgeving en neem dan de maatregelen om de optimale verwerking te waarborgen. Met andere woorden, Polystyreen Cutting Machine is geëvolueerd om informatie te geven en zelf te denken en aan te passen. Het kan bijvoorbeeld de trilling van de actieve vibratieonderdrukking verminderen, de thermische vervorming van de intelligente thermische barrière beperken, om de componenten van de botsing van intelligente beveiligingsbarrières, spraakoproepen en sms-melding te voorkomen en in overeenstemming met de verwerkingsvereisten om help de snijparameters selecteren.