Tel: +86-571-63258485
Productcategorie
Neem contact op met ons

Fuyang Hangzhou machines Wanlong Co., Ltd

Toevoegen: No.100 Jincheng Road, Fuyang City, Hangzhou, provincie Zhejiang, China

Tel: +86-571-63258485

Mobiel: +86-18868748887

Contactpersoon: De heer Xu

QQ:632671643

E-mail: fywljx@hotmail.com

Hot Tags: Polystyrene Expander MachinePolystyrene Shape Molding MachinePolystyrene Block Molding MachinePolystyrene Cutting MachinePolystyrene Recycling Machine

Nieuws
Huis > Nieuws > Inhoud

Onderhoud methode en aandacht van polystyreen blok Molding Machine

Onderhoud methode en aandacht van polystyreen blok Molding Machine
Polystyreen blok professionele rand molding machine de fabrikanten van de apparatuur, het productieproces heeft een zeer strenge regels, het volgende geeft u de rand van polystyreen blok molding machine productie en verwerking van wat de vereisten zijn.

1, de rand van het gebruik van polystyreen blok molding machine in strikte overeenstemming met de tekeningen en proces

Verwerking, wilt wijzigen, moet worden goedgekeurd door de technische dienst om te veranderen.

2, de rand van het polystyreen blok molding machine productie is niet toegestaan om te herstellen, lassen, draaibank werknemers moet over het gat lassen van de smeden verwijderd, niet verwerkt. Andere onderdelen van de auto niet kunnen veroorloven om het vinden van de scheuren, vouwen, slakken en zo op gebreken en zwart, kruis-technische dienst te doen van de identificatie, niet particulier beneden het verloop van het proces, niet lassen.

3, de rand van het polystyreen blok molding machine halffabrikaten, afgewerkt in het proces van verspreiding en behandeling tussen de instrumenten, moet pad rubber pad, om te voorkomen dat het product vanwege de botsing en de scratch.

4, door de rand van het polystyreen blok molding machine productie strenge regels kan worden gezien, niet alleen de prestaties van de apparatuur heeft een zeer goede eisen, de exploitant heeft ook een zeer strenge eisen, zodat de flens machinale bewerking moeten in overeenstemming met de specifieke stappen de werking te verrichten verwerking.

Het gebruik van koud gevormde polystyreen blok molding machines in de metaalbewerkende industrie is zeer grote schaal gebruikt, vooral voor de metalen vormen, voor het gebruik van polystyreen blok koud gevormde molding machine voor de vorming van metaal en apparatuur industrie heeft een zeer gunstige hulp bracht het het gebruik van koud gevormde polystyreen blok molding machine is onlosmakelijk verbonden met het onderhoud en onderhoud, het volgende koud gevormde polystyreen blok molding machinefabrikant u kort introduceren het gebruik van koude polystyreen blok molding machine en onderhoud methoden buigen.

1, elke exploitant verplichten te strikt volgen de koude buigende polystyreen blok molding machine operationele procedures.

2, telkens vóór het begin van de grafiek van de smering overeenkomstig de voorschriften van regelmatige, vaste, kwantitatieve plus smerende olie of vet, het gebruik van de smeerolie van olie of vet moet worden schoongehouden zonder neerslag.

3, koud gevormde polystyreen blok molding machine oppervlak moet worden schoongehouden, regelmatige anti-roest werk.

4, regelmatig het koud gevormde polystyreen blok molding machine V-riemen, handgreep, knop, de sleutel is beschadigd, ernstige slijtage moet worden vervangen.

5, regelmatige keuring en reparatie van koud gevormde polystyreen blok molding machine schakelaar, verzekeringen, handvat, om haar betrouwbare werk.

6, is strikt verboden niet-aangewezen professionals te bedienen, hebben meestal te doen mensen uit de vliegtuig-stop.

Meer dan 6 dingen koud buigen van polystyreen blok molding machinefabrikant voor iedereen om een korte beschrijving van het gebruik van koud gevormde polystyreen blokkeren molding machine onderhoud methoden en meer informatie over de koud gevormde polystyreen blok molding machine kunt klikken naar de weergave ik begrijpen website van de vennootschap, indien nodig, kan contact met ons op elk moment.